Dit foretrukne opholdssted på de varmere dage

Annonce

I år er vi blevet beriget med en del sommerdage temperaturer på over 25 grader. Herfor har der også været rig mulighed for at tilbringe tid i haven – tilbringe tid på terrassen. I så fald du og din familie endnu ikke har fået lagt en terrasse, finder vi det essentielt, at du læser med her. Bygma tilbyder et bredt udvalg af terrassebrædder, hvilke med sikkerhed kan imødekomme dine terrassedrømme.

Håndværkersitet – nyeste trends inden for dansk håndværk

Som du formentlig allerede er bevidst omkring, skriver vi, hos Håndværkersitet, om alle de nyeste trends på vegne af danske håndværkere og virksomheder, der omhandler boligmarkedet, erhvervsliv, håndværk og meget mere. Derfor synes det også nærliggende, at vi fortæller dig lidt om terrassebrædder fra Bygma.

Bygma klæder dig på til kampen

Bygma har et bredt udvalg af terrassebrædder, så hvad enten du ønsker at lægge Bangkirai– eller trykimprægnerede komposit terrassebrædder på din terrasse, kan Bygma med sikkerhed hjælpe dig. Dit valg af terrassebrædder afhænger selvfølgelig både af smag og indretning i jeres hjem, og dermed det udtryk, det vil passe til jeres hjem. Herudover afhænger det også af tidsomfanget du skal bruge i forbindelse med vedligeholdelse og afslutningsvis, hvor meget du og familien budgetterer til jeres nye terrasse. En terrasse kræver nemlig vedligeholdelse, og derfor skal du gøre dig nogle overvejelser i forhold til valg af brædder. Hvis du klikker ind på linket øverst på siden, sender vi dig videre til Bygmas hjemmeside, hvor du får alle de informationer, du skal kende til, når det kommer til terrassebrædder. Hvis der opstår yderligere spørgsmål, står din lokale Bygma også klar til at hjælpe dig.

How to med Bygmas overskuelige guide

Det kan virke som et stort projekt og for nogle også uoverskueligt at skulle i gang med at lægge terrasse. Her er Bygma din redning, da de har udarbejdet en kort og overskuelig guide til dig med terrassedrømme i haven. Først og fremmest skal du selvfølgelig vide, hvor stor terrassen skal være for derefter at måle op til brædderne. Ved udarbejdelse af fundamentet til terrassen kan du med fordel bruge betonstolper, der skal graves 90 cm. ned i jorden, hvilke du graver ned med et pælebord. Efterfølgende skal du bygge en ramme af trykimprægnerede reglar (med maksimalt 40 cm. mellem hver). Afslutningsvis skal du montere dine nyindkøbte terrassebrædder med skruer eller clips. Vær opmærksom på, at jo bedre materialevalg du træffer, jo længere holdbarhed har din terrasse.

Fra drømme til virkelighed

Vi vil anbefale dig at tegne din drømmeterrasse, inden du tager i Bygma efter dine materialer. Således sikrer du dig den bedste service, da det bliver lettere for den ansatte at forstå dine ønsker – og dermed kommer du hjem med det helt rigtige udstyr.  Er drømmen om en terrasse blevet bekræftet eller blot endnu større? Bygma kan hjælpe dig med at indfri dine terrassedrømme. Således kan du og din familie nyde sensommerens solskinsdage på bedste vis.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *