Forebyg tyveri – gode tips

Lad dine lejere se, hvem der ringer på, og forebyg tyveri. Dine lejere vil føle sig mere trygge i din ejendom. Det er afgørende for, hvor længe de bliver boende. Så med en lille ændring du vil have nogle lejere, der bliver boende længe. Med dørtelefoner med video på dine ejendomme får du trofaste lejere.

Har ejendommen en dørtelefon med video, så kan lejerne se, hvem der ringer på. De kan finde ud af, om det er en bekendt eller en fremmed. Når det er en bekendt, kan de åbne døren. Når der er en fremmed, kan de måske undlade at lukke vedkommende ind i bygningen.

Sikkerhed er alt

Det betyder meget, at man føler sig tryg i sit eget hjem. Det vil sige, at du bør tænke på dine lejeres sikkerhed. Hvis de føler sig utrygge, vil de hurtigere flytte til et mere sikkert sted.

Sikkerhed handler om mange ting. Det er blandt andet, at man kan se, hvem der kommer. Det handler også om, at alting virker, som det skal. Der kan være vinduer, som bør sikres.

Det kan også være en service, der giver dine lejere større sikkerhed. Mind dem fx om at hænge en røgalarm op i deres lejlighed. Så føler de, at der bliver tænkt på dem, og de kan tage det sikre valg.

Det er nemt for dig

Alt det arbejde med at gøre dine lejere trygge behøver ikke at være så slemt. Der er ingen grund til, at du selv udskifter dørtelefonerne i dine ejendomme. Du behøver heller ikke selv at reparere dem, hvis noget går i stykker.

Få nye dørtelefoner med video installeret, og få dem jævnligt serviceret. Så giver det ikke dig ekstra arbejde. Til gengæld giver det dig mere tilfredse lejere. De kan nemlig se, at du tænker på deres sikkerhed, og at du sørger for, at alting er i orden.

Dørtelefon til erhverv

Har du et værksted, en butik eller lignende, kan det også være, du kan bruge en dørtelefon der. Hvor end du vil se, hvem du lukker ind, er en dørtelefon med video smart.

I en større erhvervsbygning kan det være smart at vide, hvilken dør kunden står ved. Det kan du også med en dørtelefon. Du kan få opsat forskellige ringetoner til forskellige døre. Så kan du høre, hvilken dør du skal gå til for at yde din kunde en god service.

Har du et specielt ønske til din dørtelefon, så kan det sikkert opfyldes. Du skal bare spørge. Teknologien kan det meste i dag, så du kan få det, som du vil have det.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *