Alt du skal vide om hulmursisolering

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du bor i et ældre hus, har du nok oplevet flere gange at få en lang højere varmeregning, end du havde forventet. Du vil helt klart få et chok, når du ser din varmeregning, hvis du har været vant til at bo i et nybygget hus, og derefter flytter i et ældre, ikke renoveret hus. Varmeregning tenderer nemlig til at være en del højere for ældre huse. Det kan skyldes forskellige ting, men en af dem er, at mange ældre huse ikke er hulmursisoleret. Det betyder, at der ikke er nogen isolering imellem ydervæggen og indervæggen, og der i stedet bare er et hulrum mellem de to. Mange nyere huse vil have isolering imellem disse to vægge, hvilket hjælper med at holde på varmen inde i huset. Hvis du gerne vil vide mere om hulmursisolering, så er din guide til alt, hvad du skal vide om det lige her, og hvis du overvejer at få dit hjem hulmursisoleret, så find den bedste pris til hulmursisolering, hvilket du også kan læse mere om her. 

Hvad er hulmursisolering

Som sagt så er mange nyere huse hulmursisoleret, hvilket betyder, at der en eller anden form for isolering imellem ydervæggen og indervæggen. Det gør, at varmen ikke bare kan sive ud, hvilket er spild af dyr varme. Du kan bruge forskellige materialer til at hulmursisolere dit hjem med. Det skal dog understreges, at man ikke selv skal begive sig ud i at hulmursisolere sit hjem, medmindre man er uddannet indenfor feltet. Derfor er det vigtigt, at man tager kontakt til professionelle, hvis man overvejer at få sit hjem isoleret. Flere firmaer tilbyder et gratis tjek, hvor du kan få en professionel ud for at tjekke, om det vil give mening at få dit hjem hulmursisoleret. Det kan være en rigtig god ide at få lavet sådan et tjek, inden man laver en aftale om at få sit hjem isoleret. 

Hulmursisolering priser

 Der er nogle forskellige materialer, man kan bruge til hulmursisolering, og prisen vil ofte afhænge af, hvilken et materiale som man vælger. Rockwool er det klassiske isoleringsmateriale, og det er også, hvad der typisk bliver brugt. Det har en rigtig god isoleringsevne, derudover er det brandhæmmende, da det kan modstå en temperatur på over 1000 grader celsius. Hvis man gerne vil finde en billigere løsning, så kan det være en god ide at undersøge papiruld. Det er både en billigere løsning, men også en mere miljøvenlig løsning, da det er lavet af genbrugsaviser, og fremstillingsprocessen kræver langt mindre energi end rockwools fremstillingsproces. 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *